Man On The Run – Dash Berlin acoustic (guitar cover) – Mysara

Entri yang lepas, saya letak tentang sepupu tercinta, Si batrisyia.Kali ini saya ingin kongsi video yang memaparkan penyanyi cilik si Mysara Nasir.Kalau sesiapa yang pernah mengunjungi blog saya dulu mesti pernah mendengar tentang Mysara Nasir ni.Takpelah kalau tak ingat, tapi video yang akan dipaparkan ini akan mungkin boleh mengingatkan atau memperkenalkan anda kepada  My.Berlainan dengan video-video beliau yang lain,video kali ini istimewa sikit, sebab kali ini My di temani oleh kakaknya.Nak tengok bagus tak bagus, silalah tengok sendiri.Semoga terhibur.

Saya tahu, saya tahu, dah dua entri saya mengelat dengan meletakkan video sahaja, lepas ni saya update entri bebetul.Janganlah marah aduyai punya pun.Nanti saya kongsi entri yang panjang lebar sampai tak ada orang nak baca.

Leave a Reply